Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2016

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Μουσικές Συναντήσεις

Τρεις μεγάλες ερμηνεύτριες θα ξεδιπλώσουν τις κρυφές πτυχές της ζωής και της τέχνης τους στο CAFE TOY IANOY
Χαρις Αλεξιου
Τρεις μουσικές συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν τον Φεβρουάριο και το Μάρτιο  στο πλαίσιο των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων που διοργανώνονται στο CAFE TOY IANOY.

Τρεις μεγάλες ερμηνεύτριες θα ξεδιπλώσουν τις κρυφές πτυχές της ζωής και της τέχνης τους στην δημοσιογράφο Τασούλα Επτακοίλη.


Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου, στις 20:30
Η διεθνούς φήμης σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου συνομιλεί με τη δημοσιογράφο Τασούλα Επτακοίλη στο πλαίσιο των Συναντήσεων με Μουσικούς στο Cafe του ΙΑΝΟΥ. Μαζί θα «ξεδιπλώσουν» μια ζωή γεμάτη συγκινήσεις, επιτυχίες και διακρίσεις: από τη γενέτειρά της, Βέροια, στα πιο σημαντικά λυρικά θέατρα της Ευρώπης, όπως η Όπερα της Φρανκφούρτης, η Κρατική Όπερα του Βερολίνου, το Théâtre Royal de la Monnaie των Βρυξελλών, το Théâtre Chatelet του Παρισιού και τόσα άλλα.
Είσοδος ελεύθερη.

Πέμπτη 10 Μαρτίου, στις 20:30
Η Χάρις Αλεξίου δεν αναλώνεται σε πολλά λόγια. Μιλάει μέσα από την τέχνη της. Όσοι βρεθούν στο café του ΙΑΝΟΥ θα έχουν την ευκαιρία να την δουν και να την ακούσουν σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της. Δεν επαναπαύεται στις «δάφνες» της. Δεν παύει να πειραματίζεται και να μας ξαφνιάζει ευχάριστα – όπως φέτος, ανεβαίνοντας στη σκηνή του Νέου Θεάτρου Κατερίνα Βασιλάκου, σε ένα αυτοβιογραφικό έργο σε σκηνοθεσία του Γιώργου Νανούρη με τίτλο «Χειρόγραφο». Είσοδος ελεύθερη

Τετάρτη 30 Μαρτίου, στις 20:30
Η Μαρία Φαραντούρη θα αφηγηθεί στιγμές της σπουδαίας πορείας της, μιλώντας με τη δημοσιογράφο Τασούλα Επτακοίλη, στο πλαίσιο του κύκλου «Συναντήσεις με Μουσικού στο café του ΙΑΝΟΥ». Σε ρόλο-έκπληξη: μαθητές του Μουσικού Σχολείου Πειραιά με τη Λαϊκή Ορχήστρα τους!
Είσοδος ελεύθερη
ΙΑΝΟS: Σταδίου 24, Αθήνα, Τ. 210 3217917

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου