Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2016

Νίκος Γώγος & Guests

Live at Holy Wood Stage
Την Παρασκευή 18 Μαρτίου στο Holy Wood Stage, o Νίκος Γώγος με τη μπάντα του παρουσιάζει λίγο πριν την κυκλοφορία του, το νέο του άλμπουμ με τίτλο «Ψυχή».

Δώδεκα νέα τραγούδια μαζί με αρκετά πιο παλιά από προηγούμενες κυκλοφορίες καθώς και διασκευές (ανακατασκευές) από τις δεκαετίες του '60, '70, '90.

Καλεσμένοι της βραδιάς, ο Γιώργος Δημητριάδης (εν μέσω ηχογραφήσεων της νέας δισκογραφικής του δουλειάς - ευχαριστούμε Γιώργο) για να θυμηθούμε την προ πενταετίας συνύπαρξη μας στις μουσικές σκηνές ανα τη χώρα, ο Μιχάλης Κεχαγιάς, η φωνή των Lexicon Project, που ετοιμάζεται για την κυκλοφορία του νέου του single, και ο Λεωνίδας Μαράντης ο καταπληκτικός τραγουδοποιός που επίσης ετοιμάζει τη νέα δισκογραφική του δουλειά.

Opening Act της βραδιάς οι καταπληκτικοί Electraland με την φοβερή Ηλέκτρα Γιαννακού αλλά και τον Μάκη Κωνστάντη στα φωνητικά.

Τα μέλη της μπάντας είναι : Ακης Γιαννικόπουλος (gtr), Χρήστος Ευαγγελατος (l.gtr), Αποστόλης Μπακόλας (keys-synth), Πάνος Λύσσαρης (Bass), Μάκης Κωνστάντης (Drums), Ηλέκτρα Γιαννακού (b.vocals)


Ωρα έναρξης: 22.00
Είσοδος: 10 euro (με ποτό) - προπώληση: 8 euro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου