Κυριακή, 22 Μαΐου 2016

16ο Athens Technopolis Jazz Festival

18 μουσικά σχήματα με jazz μελωδίες και ελεύθερη είσοδο
Έπειτα από την επιτυχημένη περσινή επετειακή διοργάνωση του Athens Technopolis Jazz Festival, η Τεχνόπολις  του Δήμου Αθηναίων και η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση, ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους. 

Φέτος, το 16ο Athens Technopolis Jazz Festival φιλοξενεί 18 μουσικά σχήματα με jazz μελωδίες και ένα πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους με ελεύθερη είσοδο, στην Κεντρική Αυλή της Τεχνόπολις  του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100, Γκάζι).

Το φεστιβάλ ανοίγει τις πόρτες του την Τετάρτη 25 Μαΐου 2016, με την Athens Big Band και το Momo trio, ένα μοναδικό σύνολο τριών ιδιαίτερων μουσικών που επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει φέτος την Ελλάδα, ενώ η βραδιά θα κλείσει με το Mário Laginha Trio από την Πορτογαλία.

Την Πέμπτη 26 Μαΐου 2016 στη σκηνή ανεβαίνουν οι Gilad Hekselman Duo από το Ισραήλ, οι Harcsa Veronika & Bálint Gyémánt από την Ουγγαρία, ο Marius Neset από τη Νορβηγία και το Kratochvil / Ackerman / Zangi Jazz Trio από την Τσεχία.

Την Παρασκευή 27 Μαΐου, η Τεχνόπολη θα «πλημμυρίσει» με μουσικές των Ineke / Dimitriadis / Stanik Guilfoyle Group από την Ολλανδία, των Pol Belardi's Force από το Λουξεμβούργο, των Beat kaestli & Marc Perrenoud Trio από την Ελβετία και της Hidden Orchestra, που αποτελεί το προσωπικό project του μουσικού, συνθέτη και παραγωγού από το Brighton, Joe Acheson.

Το Σάββατο 28 Μαΐου 2016, το κοινό της Αθήνας θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει την Big Band της Στρατιωτικής Μουσικής Φρουράς Αθηνών, το Pierre de Surgères Trio από το Βέλγιο, τους Nono García & Pablo Novoa από την Ισπανία και το Naoko Sakata Trio από τη Σουηδία.

Η αυλαία του 16ου Athens Technopolis Jazz Festival πέφτει την Κυριακή 29 Μαΐου 2016, με τους TriCoolOre feat. Pantelis Stoikos από την Κύπρο, τους Quadro Nuevo από τη Γερμανία και τέλος τους Erkan Oğur & Telvin από την Τουρκία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου