Τετάρτη, 25 Μαΐου 2016

«Αθέατο Μουσείο»

Το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο παρουσιάζει «ένα παιχνίδι για φίλους»
Το Αθέατο Μουσείο παρουσιάζει «ένα παιχνίδι για φίλους»
Η επιτυχημένη δράση του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου, «Αθέατο Μουσείο», που προβάλλει επιλεγμένες αρχαιότητες από τον κόσμο των αποθηκών, υποδέχεται «ένα παιχνίδι για φίλους».

Πρόκειται για ένα πήλινο σύμπλεγμα δύο ανδρών και μιας γυναίκας, που είναι απασχολημένοι με ένα επιτραπέζιο παιχνίδι τύχης και στρατηγικής.

Το «παιχνίδι για φίλους» παρουσιάζεται από την Τρίτη 24 Μάη στην «αίθουσα του βωμού» για να παραμείνει εκεί ως την Κυριακή 24 Ιούλη.

Στο πλαίσιο της δράσης, το «Αθέατο Μουσείο», κάθε δύο μήνες ένα αντικείμενο παρουσιάζεται στους επισκέπτες για πρώτη φορά και ξεδιπλώνει την αφήγηση της άγνωστης ιστορίας του.

Στις 10 και 17 Ιουνίου, ημέρα Παρασκευή και στις 12 Ιούνη και 17 Ιούλη, ημέρα Κυριακή, ώρα 13:00, αρχαιολόγοι του Μουσείου υποδέχονται τους επισκέπτες στο χώρο της έκθεσης και συνομιλούν μαζί τους για τα αρχαία παιχνίδια τύχης και στρατηγικής και για την αιώνια ανάγκη των ανθρώπων να συνάπτουν και να ενισχύουν δεσμούς φιλίας, σε στιγμές ανάπαυλας και ευχαρίστησης.

Για την παρακολούθηση της παρουσίασης είναι απαραίτητη η προμήθεια εισιτηρίου και η δήλωση συμμετοχής κατά την προσέλευση. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας
213 214 4891

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου