Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2016

«Salsa The Musical 2»

Η κορυφαία ομάδα χορού Salsa Sinners επιστρέφει!
salsa1
Οι Salsa Sinners, η κορυφαία ομάδα χορού Salsa στην Ελλάδα, επιστρέφουν στο φαντασμαγορικό Enzzo De Cub, τον κορυφαίο χώρο ψυχαγωγίας στα δυτικά προάστια της Αθήνας.

Πριν από 5 χρόνια περίπου, οι Salsa Sinners ανέβηκαν στη σκηνή του Enzzo de Cuba και παρουσίασαν ένα ιδιαίτερο project το οποίο είχε σαν στόχο να ταξιδέψει το κοινό -μέσω της μουσικής και του ρυθμού- σε κοσμοπολίτικους και εξωτικούς προορισμούς.

Ένα διαχρονικό μουσικοχορευτικό ταξίδι με οδηγό τη salsa και προορισμό την Κούβα, την Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες και την Αθήνα!

Το εκρηκτικό event στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και οι Salsa Sinners ανανέωσαν το ραντεβού τους με τον κόσμο και τη συνέχεια του μουσικού οδοιπορικού, σε χρονική στιγμή που θα το επέτρεπε.

Η στιγμή αυτή έφθασε! Οι Salsa Sinners προετοιμάζονται. Τα σκηνικά στο Enzzo de Cuba κατασκευάζονται. Όλα μοιάζουν έτοιμα και η μουσικοχορευτική κολλεκτίβα έχει μια ακατανίκητη διάθεση να αφηγηθεί, με τη γλώσσα του σώματος και με τη συνοδεία του λάτιν ρυθμού, τη συνέχεια σε μια «ιστορία καρδιάς».

Από το Σάββατο, 25 Ιουνίου και κάθε Σάββατο στις 9.30μ.μ., για τις ημερομηνίες 2, 9 και 16 Ιουλίου κι από το Σάββατο, 27 Αυγούστου και κάθε Σάββατο στις 9.30μ.μ., για τις ημερομηνίες 3, 10 και 17 Σεπτεμβρίου, οι Salsa Sinners θα βρίσκονται στο Enzzo de Cuba, παρουσιάζοντας το «Salsa The Musical 2».

Ένα πρωτότυπο και διαφορετικό για τα δεδομένα της Ελλάδας, διαδραστικό μιούζικαλ, με το μοναδικό Pedro Santana να μαγεύει με τη φωνή του και 16 χορευτές των Salsa Sinners να παρουσιάζουν τη salsa, όπως τη ζουν και τη νοιώθουν, σε όλο της το μεγαλείο.

Από το Σάββατο, 25 Ιουνίου, οι Salsa Sinners σάς περιμένουν στο Enzzo de Cuba για μια μουσικοχορευτική «εξερεύνηση» στα «μονοπάτια» της Salsa. Μια διαφορετική απόδραση από την καθημερινότητα με οδηγό τη λάτιν μουσική, το ρυθμό και την καρδιά!

Salsa The Musical 2
Έναρξη
Σάββατο, 25 Ιουνίου 2016 και κάθε Σάββατο στις 00.30
Ημερομηνίες
25 Ιουνίου,  2-9-16 Ιουλίου, 27 Αυγούστου, 3-10-17 Σεπτεμβρίου
Enzzo de Cuba
Αγίας Παρασκευής 72, Περιστέρι
Τηλέφωνο
210-57 82 610
Τιμή εισόδου (με πρώτο ποτό): 
10 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου