Σάββατο, 4 Ιουνίου 2016

«Taratsa International Film Festival»

Σινεμά με χιλιάδες ταινίες στις... ταράτσες της Θεσσαλονίκης!
Η 31η Μαΐου είχε διπλή σημασία για το Taratsa International Film Festival. Ήταν η αφετηρία ενός συναρπαστικού κινηματογραφικού καλοκαιριού, που το Taratsa γιόρτασε με τους φίλους και τις φίλες του στην ταράτσα του Urania Bar.

«Με μουσική επένδυση τις επιλογές του Λάζαρου Αλληλόμη του Beater.gr και δροσερή νότα το Τίζερ -το signature cocktail που επιμελήθηκαν οι άνθρωποι του Urania- στο Festart Party μοιραστήκαμε ιδέες, προτάσεις, προπόσεις, χαμόγελα και σκέψεις για το φεστιβάλ που και φέτος θα ανεβάσει το σινεμά ψηλά!», αναφέρουν οι διοργανωτές.  

Ήταν επίσης η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των συμμετοχών για το Διαγωνιστικό Τμήμα του 3ου Taratsa IFF που θα γίνει στα τέλη Αυγούστου.

Η διαδικασία -που ξεκίνησε στα μέσα Απριλίου- δίνει το πλέον δυνατό μήνυμα για το καλοκαιρινό κινηματογραφικό πενθήμερο: Οι πάνω από 3700 φιλμ μικρού μήκους από την Ελλάδα και 102 χώρες από κάθε γωνιά του πλανήτη, μπορεί να κάνουν τη διαδικασία τελικής επιλογής μια μοναδική πρόκληση, αλλά απεικονίζουν με τον πλέον παραστατικό τρόπο τη δυναμική του φεστιβάλ.

Αυτές θα είναι οι φετινές ταράτσες:

ΕΒΕΘ
Τσιμισκή 29, Χωρητικότητα: 120

Urania Bar 7
 Καποδιστρίου, Χωρητικότητα: 180

Secret Terrace Lounge
Λαγκαδά 13, Χωρητικότητα: 80

Το Παλιό Χαμάμ
Γενναδίου 11 και Εγνατίας, Χωρητικότητα: 60

Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (ΔΣΘ)
26ης Οκτωβρίου 5, Χωρητικότητα: 30

ΕΣΙΕΜΘ, Καλλάρη 5, Χωρητικότητα: 30

Taratsa International Film Festival

Θεσσαλονίκη, 24-28 Αυγούστου 2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου