Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2016

«Φεύγουν μήνες, πάνε χρόνια…»

Συναυλία μνήμης για τα 42 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο με ελεύθερη είσοδο
Την Κυριακή 24 Ιουλίου 2016 στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης και με αφορμή τα 42 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο το 1974, θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη συναυλία μνήμης με τίτλο «Φεύγουν μήνες, πάνε χρόνια…» και τη συμμετοχή σημαντικών ερμηνευτών.

Η είσοδος στην εκδήλωση θα είναι ελεύθερη, ενώ θα ακουστούν τραγούδια των Μίκη Θεοδωράκη, Μάριου Τόκα, Δημήτρη Λάγιου, Μάνου Χατζηδάκι, Σταύρου Ξαρχάκου, Βάσου Αργυρίδη, Μιχάλη Χριστοδουλίδη, Διονύση Σαββόπουλου, Μίμη Πλέσσα, Γιώργου Ανδρέου.

Οι καλλιτέχνες που θα τραγουδήσουν είναι οι: Βασίλης Λέκκας, Κώστας Χατζηχριστοδούλου, Δώρος Δημοσθένους και Ηρώ Σαΐα. Συμμετέχουν ακόμα οι Μιχάλης Βιολάρης, Υακίνθη Λάγιου και το Νεανικό Χορωδιακό Σύνολο «Έμπνευσις» υπό τη διεύθυνση της Έλενας Καντάρη. Απαγγελία: Μαρίνα Αργυρίδου. Καλλιτεχνική διεύθυνση: Βάσος Αργυρίδης.

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Κενεβέζος.

Τη συναυλία συδιοργανώνει η Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας, η Ομοσπονδία Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδας (Ο.Κ.Ο.Ε.), η Ένωση Κυπρίων Ελλάδας (Ε.Κ.Ε.), τα Κυπριακά Παροικιακά Σωματεία της Αττικής και το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 9 το βράδυ
Απαραίτητη η κράτηση θέσεων
Πληροφορίες στο τηλέφωνο
210 3418579, Δευτέρα -Παρασκευή 11:00-14:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου