Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2016

«Καταφύγια έρωτος»

Έκθεση έργων του Χρήστου Κεχαγιόγλου στη Λήμνο
Η ατομική έκθεση έργων της ενότητας  με τίτλο «Καταφύγια έρωτος» του ζωγράφου Χρήστου Κεχαγιόγλου, παρουσιάζεται στην Μύρινα Λήμνου στον Χώρο Τέχνης Ώχρα Μπλε. 

Η έκθεση θα διοργανωθεί από τις Παρασκευή 22 Ιουλίου (εγκαίνια στις 21.00) μέχρι και 16 Αυγούστου, στον χώρο της Π. Κυδά 8.

Σ’ αυτή την ζωγραφική ενότητα ο γνωστός καλλιτέχνης συνδέει το τοπίο, που στην δουλειά του δεν είναι παρά το βλέμμα, η βαθιά, προς τα μέσα προέκταση του ανθρώπου, με την ρευστότητα και γοητεία του μυστικού κόσμου των συναισθημάτων.

Διάρκεια Έκθεσης
22 Ιουλίου - 16 Αυγούστου 2016


Χρήστος Κεχαγιόγλου
Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1960 και ζωγραφίζει συστηματικά από το 1978. Σπούδασε μηχανικός στο Πολυτεχνείο της Θεσσαλονίκης, σκηνοθεσία κινηματογράφου στην Αθήνα κι έκανε μεταπτυχιακές σπουδές φιλισοφίας της τέχνης, ερευνώντας τις σχέσεις κινηματογράφου και ζωγραφικής, στο Παρίσι (Paris I – Sorbonne).


Έχει στο ενεργητικό του 29 ατομικές εκθέσεις και πάνω από 70 ομαδικές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Έργα του βρίσκονται σε μουσεία, πινακοθήκες και μεγάλες συλλογές της Ελλάδας και του εξωτερικού. Συνεργάζεται μόνιμα με την γκαλερί Ζουμπουλάκη στην Αθήνα και την Theorema Art Gallery στις Βρυξέλλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου