Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2016

«Hey Hallelujah»

Η Μόνικα στην Αθήνα για μια συναυλία στον κήπο του Μεγάρου
Η Μόνικα, αγαπημένη του ελληνικού κοινού τραγουδοποιός, θα καλωσορίσει το φθινόπωρο πραγματοποιώντας παράλληλα και τη μοναδική εμφάνισή της για φέτος στην Αθήνα.

Η Μόνικα επιστρέφει στην Αθήνα για το καθιερωμένο ραντεβού της με το κοινό της πόλης στον Κήπο του Μεγάρου, την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου.

Μαζί της, η μπάντα που την συνόδευσε τους προηγούμενους δώδεκα μήνες στις συναυλίες της και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού για την προώθηση του Secret In The Dark, που επανακυκλοφόρησε σε παγκόσμια διανομή τον Οκτώβριο του 2015.

Τέσσερις από τους πλέον ταλαντούχους και ανερχόμενους μουσικούς της Νεοϋρκέζικης σκηνής θα τη συνοδεύσουν στη σκηνή, δημιουργώντας την δική τους Planet Tiki  ατμόσφαιρα στο live show που ταξίδεψε σε μητροπόλεις της μουσικής και των τεχνών, με χαρακτηριστικούς σταθμούς τη Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες, το Λονδίνο, το Παρίσι και τις Bρυξέλλες, ενώ μέρος του καταγράφηκε στην περίφημη σειρά Tiny Desk του διεθνές ραδιοφωνικού σταθμού NPR στην Washington.

Ο τίτλος της παράστασης, «Hey Hallelujah», είναι εμπνευσμένος από ένα καινούριο και ακυκλοφόρητο κομμάτι της Μόνικα, η πρεμιέρα του οποίου θα γίνει στη μοναδική αθηναϊκή συναυλία της για το 2016.

Οι παλαιότερες και αγαπημένες στιγμές της, για δεύτερη φορά μετά την προπέρσινη συναυλία του Ηρωδείου, θα ενορχηστρωθούν και θα εκτελεστούν από Αμερικανούς μουσικούς.

Οι μουσικοί που θα πλαισιώσουν τη Μόνικα στην εμφάνιση της στον Κήπο του Μεγάρου στις 2 Σεπτεμβρίου είναι οι JB Flatt (μπάσσο), Frank Locrasto (πλήκτρα), Jesse Barnez (κιθάρα) και Charles Ferguson (τύμπανα).

Ώρα έναρξης:
 20.30 
Προπώληση εισιτηρίων
12 €
Πώληση εισιτηρίων κατά την είσοδο
14 € 
Πληροφορίες
210 7282333

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου