Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2016

Οι Pink Martini σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Θα ξεσηκώσουν τη Μονή Λαζαριστών - Αύριο στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
Λίγο από τη μυστηριώδη Ανατολή, τη σημερινή Νεα Υόρκη, την Αβάνα του '30, το εξωτικό Saint Tropez αλλά και τη μακρινή Κίνα... Όλα αυτά μαζί συνθέτουν τους δημοφιλείς και «κοσμοπολίτες» Pink Martini, ένα από τα πιο επιτυχημένα συγκροτήματα της lounge σκηνής.

Πιστοί στο ραντεβού τους με το ελληνικό κοινό, έρχονται σήμερα τη Δευτέρα 4 Ιουλίου στη Mονή Λαζαριστών και αύριο Τρίτη 5 Ιουλίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, για να μας «ταξιδέψουν» με τη φρεσκάδα της μουσικής τους.

Με το φανατικό κοινό να τους παρακολουθεί πιστά κι έχοντας στις βαλίτσες τους το πλατινένιο «Sympathique» και το «Hang on Little Tomato», οι Pink Martini θα παρουσιάσουν τις καλύτερες στιγμές της καριέρας τους.

Θα θαυμάσουμε την εκθαμβωτική lead singer Storm Large, που θα συνοδεύσει επί σκηνής ένα σύνολο εξαιρετικών μουσικών απ' όλα τα σημεία του πλανήτη, αλλά και τον πιανίστα-ιδρυτή του συγκροτήματος, Thomas Lauderdale.

Θα έχουμε τη μοναδική ευκαιρία να τραγουδήσουμε μαζί με τους Pink Martini τους στίχους του «Je ne veux pas travailler», να ερωτευθούμε ξανά ψιθυρίζοντας το «Amado mio», να κάνουμε ένα ταξίδι στο παρελθόν με «Τα παιδιά του Πειραιά» και να ονειρευτούμε ακούγοντας το «Una notte a Napoli».

 Μονή Λαζαριστών, Θεσσαλονίκη
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
Αριθμημένες Καθήμενων: 34 ΕΥΡΩ
Πλατεία Καθήμενων: 27 ΕΥΡΩ ( 22*) 
Ορθίων-Κερκίδα 22 ( 18*)
*Φοιτητικό ,κάτοχοι κάρτας ανεργίας
Παιδιά έως 12 ετών δωρεάν

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
Πειραιώς 100, Γκάζι, 210 3475518, 210 3453548
Opening act
Μαρίζα Ρίζου
Τιμές εισιτηρίων:
Περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων (τα πρώτα 500): 25 ευρώ
Καθήμενοι:
Προπώληση: 34 ευρώ | Ταμείο: 38 ευρώ
Γενική είσοδος:
Προπώληση: 29ευρώ | Ταμείο: 32 ευρώ
Φοιτητικό ,κάτοχοι κάρτας ανεργίας :22 ευρώ
Παιδιά έως 12 ετών δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου