Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2016

Κωνσταντίνος Βήτα

Ξεκινά σειρά συναυλιών με αφετηρία σήμερα στην Τεχνόπολη
Αποτέλεσμα εικόνας για Κωνσταντίνος Βήτα
Με ολοκαίνουργια και παλιότερα τραγούδια θα «προσγειωθεί» σήμερα με την μπάντα του στην αυλή της Τεχνόπολης ο Κ.ΒΗΤΑ που με αφορμή το νέο του άλμπουμ «Ομόνοια» ξεκινά μια σειρά συναυλιών με αφετηρία την Τεχνόπολη, «το κέντρο της Αθήνας» όπως ο ίδιος λέει.

Ο Κωνσταντίνος Βήτα ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του 90 δημιουργώντας το ηλεκτρονικό γκρουπ «Στέρεο Νόβα» και από την διάλυση του το 1996 μέχρι σήμερα συνεχίζει να πειραματίζεται με τον ήχο και να συνθέτει μουσική και τραγούδια.

«Ομόνοια – η Μεγάλη Άρκτος κοιμάται στην άμμο. Ο απόφοιτος εισέρχεται σε έναν οραματικό κόσμο κάνοντας μια βουτιά στη πισίνα εκεί όπου όλα τα πρόσωπα στον πάτο μοιάζουν τόσο καθαρά και αδιάφορα, όπως οι προτομές των ποιητών στα γκρίζα πάρκα. Είναι το απέραντο άσπρο , μια λεπτή γραμμή που κάποιος χάραξε για να μην λησμονηθεί η ατραπός της αγάπης. Υπνωτικοί δρόμοι και αποστάσεις δημιουργούν την σχηματική έννοια της Ομόνοιας , εκεί όπου οι απαντήσεις δεν είναι σημαντικές αλλά το ταξίδι».

Μια συναυλία για τους φίλους της μουσικής του, γεμάτη από ήχους, φως και εικόνες από τον ιδιαίτερο κόσμο του Κωνσταντίνου Βήτα.

Τεχνόπολη
Πειραιώς 100, Γκάζι
Έναρξη
21:30
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30 
Τιμές Εισιτηρίων
Προπώληση 12€ - Ταμείο 14€
Πληροφορίες
210 3453548

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου