Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2017

«Μέχρι το πέμπτο σκαλοπάτι»

Παρουσίαση του βιβλίου της Τζίνα Ψάρρη που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Όστρια»
Η πρωτοεμφανιζόμενη συγγραφέας Τζίνα Ψάρρη, πραγματοποιεί το συγγραφικό της ντεμπούτο με το βιβλίο «Μέχρι το πέμπτο σκαλοπάτι» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Όστρια» και που θα παρουσιαστεί το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου.

Η εφηβεία που παρασύρεται εύκολα από τη μουσικότητα του Εγώ και ενδέχεται να βρεθεί αντιμέτωπη με το κόστος. Ο έρωτας που θολώνει την κρίση και σαν χείμαρρος σε παρασύρει όπου θέλει αυτός. Οι λανθασμένες προτεραιότητες. Η αναβλητικότητα και η υπομονή της καρδιάς ενώ το μυαλό υποδεικνύει άλλους δρόμους.

Η Χριστίνα δοκιμάζεται από μια σειρά γεγονότων που σημαδεύουν τη ζωή της, εμπιστεύεται την καρδιά ακόμα κι όταν το μυαλό της δυσφορεί, υποχρεώνεται να λειτουργήσει ως ο από μηχανής θεός της, αποκτά την πλήρη επίγνωση για το τι μπορεί να συμβεί όταν καταντάς ένας εμμονικός διώκτης που φυλάει σαν θησαυρό μια τούφα φωτεινές αναμνήσεις, και επιχειρεί να δώσει απάντηση σε μερικά από τα ερωτήματα που την κατακλύζουν: Ποια αγάπη είναι αυτή που οδηγεί στη συγχώρεση; της ερωτευμένης γυναίκας; της μάνας; ή μήπως η αγάπη στον πυρήνα της αυτοεκτίμησης; Είναι η αγάπη ο μόνος αρωγός; Και τελικά, ποιο από τα χιλιάδες «μπουκαλάκια» που υπάρχουν γύρω μας περιέχει το ελιξίριο της δύναμης;

Ένα βιβλίο-διαδρομή από τα 17 έως τα 50 χρόνια μιας γυναίκας που γέμισε την πορεία της με «θα» που δεν εκπληρώθηκαν. Από «θα» όμως αρχίζει και η θάλασσα.

Αποτέλεσμα εικόνας για Τζίνα Ψάρρη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου