Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017

«Καραμέλες Ούζου»

Η κωμωδία του Γιάννη Γαλανόπουλου σε δύο παραστάσεις στο Σταφιδόκαμπο Ηλείας για καλό σκοπό!
Το θεατρικό έργο «Καραμέλες Ούζου» του Γιάννη Γαλανόπουλου θα παρουσιαστεί στο Ημιτελές Κινηματοθέατρο Σταφιδοκάμπου Ηλείας. Πρόκειται για ακόμη μια παράσταση «αφύπνισης», την τέταρτη κατά σειρά, για την ολοκλήρωση του έργου που παραμένει «γιαπί», τα τελευταία είκοσι χρόνια! 

Στην καμπάνια ολοκλήρωσης του Κινηματοθεάτρου (που ξεκίνησε το 2011 ο συγγραφέας του έργου Γιάννης Γαλανόπουλος) έχουν συμμετάσχει ηθοποιοί όπως η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, ο Γρηγόρης Βαλτινός, ο Δημήτρης Πιατάς, ο Αλέξανδρος Ρήγας, ο Χάρης Ρώμας, η Τζόϋς Ευείδη κ.α.

Φέτος, τη σκυτάλη στην καμπάνια αυτή, θα πάρουν οι Σταύρος Νικολαϊδης και Δημήτρης Καμπόλης, με τις «Καραμέλες Ούζου». 

Λίγα λόγια για το έργο

Οι «Καραμέλες Ούζου» ξεκινούν με αρκετό μυστήριο και στοιχεία θρίλερ και καταλήγουν σπονδυλωτά σε μια σύγχρονη κωμωδία, μέχρι δακρύων.

Περιέχει βιτριολικές ατάκες και πολλές ανατροπές στην ιστορία των δύο πρωταγωνιστών: του βοηθού Σεφ (Σταύρος Νικολαΐδης) και του Σερβιτόρου (Δημήτρης Καμπόλης).

Ποιος τους κλείδωσε στον τελευταίο όροφο του πολυτελούς ξενοδοχείου; Και γιατί μόνο αυτούς τους δυο; Όλο αυτό που ζουν στο παρόν, είναι άραγε προσχεδιασμένο από το παρελθόν; Ίσως…

Όσο για το φινάλε: είναι αναπάντεχο και, συνάμα, γλυκόπικρα συγκινητικό. Υπάρχει τρόπος οι ήρωες της ιστορίας να βγουν από την «κατάσταση» που έχουν περιέλθει; Τι συμβαίνει όταν το θύμα αποφασίσει να γίνει θύτης; Τελικά, ότι δίνουμε στη ζωή, μας επιστρέφεται;

Η εκδίκηση στις «Καραμέλες Ούζου» σίγουρα δεν είναι απλώς ένα πιάτο που τρώγεται κρύο…

«Καραμέλες Ούζου» 
Σκηνοθεσία
Σταύρος Νικολαΐδης
Σενάριο
Γιάννης Γαλανόπουλος
Πρωταγωνιστούν
Σταύρος Νικολαΐδης, Δημήτρης Καμπόλης, Γιάννης Γαλανόπουλος

Σταύρος Νικολαΐδης 
Ένας από τους ταλαντούχους Έλληνες ηθοποιούς της νέας γενιάς. Το κοινό τον αγάπησε μέσα από το ρόλο του Μιχάλη Ρούπακα, στην τηλεοπτική σειρά «Εγκλήματα» του ANT1. 

Έχει παίξει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις στην Αθήνα αλλά και σε Δημοτικά Περιφερειακά Θέατρα, σε κινηματογραφικές ταινίες καθώς και σε τηλεοπτικές σειρές. 

Η χαρακτηριστική φωνή του και το υποκριτικό του ταλέντο «έχει ντύσει» δεκάδες διαφημιστικά μηνύματα για το ραδιόφωνο κι όχι μόνο.


Δημήτρης Καμπόλης
Είναι απόφοιτος της Ανώτερης Δραματικής σχολής «Πρώτη Πράξη» του Τάσου Χαλκιά. 

Έχει πάρει μέρος σε πολλές θεατρικές, κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές. Έχει συνεργαστεί με τον Γιάννη Ζουγανέλη, το Νίκο Ζαπατίνα, τον Σταμάτη Φασουλή, τον Αντώνη Ρέμο κ.α. 

Σήμερα, τον απολαμβάνουμε ως Άρη, στην καθημερινή σειρά Έλα στη θέση μου, του Alpha, αλλά και ως Σούπερ Ήρωα στις διαφημίσεις για το 11888 του ΟΤΕ. Γιάννης Γαλανόπουλος 
Έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός. 

Παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής στο Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Πετρούπολης καθώς και στο Εργαστήρι Υποκριτικής των ΕΛΤΑ. 

Ως σκηνοθέτης, έχει παρουσιάσει θεατρικά έργα με ενήλικες αλλά και πολλά άλλα έργα, με παιδιά.

Ως ηθοποιός, έχει παίξει σε θεατρικά έργα και έχει κάνει δύο διαφημιστικά για την τηλεόραση (Viva wallet – υδραυλικός, Sporting Bet – όλοι μιλάνε γαλλικά, Euro 2016). 

Οι «Καραμέλες Ούζου» είναι το πρώτο του θεατρικό έργο.
Παραγωγή: Πνευματικό & Καλλιτεχνικό Κέντρο Σταφιδοκάμπου

Υπό την αιγίδα του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού Αθλητισμού & Περιβάλλοντος 
Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης

Υπό την αιγίδα της Τοπικής Κοινότητας Σταφιδοκάμπου

Πληροφορίες: 6972052268

Φωτογραφία του Giannis Galanopoulos.
Το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πρωινή» για την παράσταση
Στην φωτογραφία της ανάρτησης ο συγγραφέας του έργου και καλός φίλος, Γιάννης Γαλανόπουλος.

Η «Πολιτιστική Ατζέντα» εύχεται καλή επιτυχία τόσο στην παράσταση, όσο και στην καμπάνια για το Κινηματοθεάτρο στο Σταφιδόκαμπο, καθώς και στα επόμενα σχέδια του Γιάννη που δεν σταματάει να παράγει πολιτιστικό έργο!


Φωτογραφίες από το Ημιτελές Κινηματοθέατρο Σταφιδοκάμπου Ηλείας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου